DAX COBRA PROJECT

Welkom op de website van Geert Weitering en Sikko de Graaf.
We houden een blog bij van onze belevenissen met de bouw van onze DAX Cobra.

We zijn twee vijftigers die op de zaterdagen samen klussen. Geert is de techneut en ik Sikko geef het gereedschap aan.. 8-)

We dachten eerst in november 2010 klaar te zijn met ons project Gaan we dus nooit halen.. 8-)... we genieten nu gewoon lekker van het bouwen van de Cobra

In 2012 door de apk, winter 2012/13 verder afbouwen. Nu rijden we er lekker mee

zaterdag 5 november 2011

Cobra first drive test

Vandaag was het zover, we gaan kijken of de cobra een stukje wil rijden..

Eerst nog even het lekkende remleidinkje dicht gekregen met het speciale engelse sleuteltje wat we konden lenen van Jan.. (bedankt jan)
Daarna hier en daar nog wat vastdraaien zoals , de stabilisator stangen voor. De cobra stond nog op klassen , dus eerst even een droge proef...



Dit werkte dus, maar wat gaat die koppeling zwaar en moeilijk. De Cobra naar buiten geduwd en Geert onze special coureur deed de eerste poging.


De cobra ging vooruit, de cobra ging achteruit, maar de koppeling is niet goed, veel te zwaar, en we hebben het gevoel dat de plaat aanloopt. Het gaat ons nooit lukken om zo de cobra in bedwang te houden. Na overleg met onze cobra hulptroepen op de achtergrond, hebben we besloten dat volgende week toch de koppeling er weer afgaat.. (shit..)

 

Onder toeziend oog van rita en lenie, die natuurlijk waren komen kijken, ging de cobra in zijn achteruit de garage in, einde van een enerverende middag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten