DAX COBRA PROJECT

Welkom op de website van Geert Weitering en Sikko de Graaf.
We houden een blog bij van onze belevenissen met de bouw van onze DAX Cobra.

We zijn twee vijftigers die op de zaterdagen samen klussen. Geert is de techneut en ik Sikko geef het gereedschap aan.. 8-)

We dachten eerst in november 2010 klaar te zijn met ons project Gaan we dus nooit halen.. 8-)... we genieten nu gewoon lekker van het bouwen van de Cobra

In 2012 door de apk, winter 2012/13 verder afbouwen. Nu rijden we er lekker mee

zaterdag 25 september 2010

Tankjes , leidingen en andere klusjes

Deze week weer wat op onderdelen jacht geweest.

We hadden in Duitsland een mooi watertankje gekoch, nu blijkt het dat die dingen gewoon bij H&S speedequipment in Sevenum gemaakt worden. www.catchtank.eu.
We waren niet tevreden met de Goodridge aansluiting op het tankje, dus contact gehad met H&S (aardige mensen) en ja mogelijk hadden ze wel een nippeltje, dus was toch in de buurt en even langs gereden, het lijkt dat we nu een mooie aansluiting hebben. Op weg naar Rotterdam ook weer even langs bij John van Dax, om onze aandrijfas te wisselen, onze Tremec had een toch iets andere aansluiting. Komt vast weer in orde bij John. De bestelde uitlaat was nog niet binnen. 8-(


Op zaterdag , weer wat kleine klusjes gedaan, mijn continuing story met de remleidingen , lijkt op zijn einde te komen. De blokjes passen, mooi en Mosterd hydrauliek moet maar de leidingen buigen, ieder zijn vak. Onze bochtjes zien er niet uit.

De aansluitingen op de kachel, zitten er ook op en deze week op zoek naar mooie aansluitnippels daarvoor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten