DAX COBRA PROJECT

Welkom op de website van Geert Weitering en Sikko de Graaf.
We houden een blog bij van onze belevenissen met de bouw van onze DAX Cobra.

We zijn twee vijftigers die op de zaterdagen samen klussen. Geert is de techneut en ik Sikko geef het gereedschap aan.. 8-)

We dachten eerst in november 2010 klaar te zijn met ons project Gaan we dus nooit halen.. 8-)... we genieten nu gewoon lekker van het bouwen van de Cobra

In 2012 door de apk, winter 2012/13 verder afbouwen. Nu rijden we er lekker mee

zaterdag 11 september 2010

Remleidingen en klusjes

Vandaag weer wat kleine dingen gedaan, we waren niet tevreden met de bevestiging van de remleidingen, bij onze lokale machine fabriek, blokjes laten maken. vrijdag opgehaald, zien er mooi uit. Ze waren echter niet van RvS, dus dat moet wel over. Maar ik ben ze wel gaan plaatsen, dan kunnen we ze later wel weer vervangen door de RvS serie.


Het koelwatertankje uit Duitsland van www.cobra-web.de is binnengekomen en de kachel is er weer uit gegaan, en het tankje zit op zijn plaats. Zal er nog wel vaker uit gaan..




Verder kwam vrijdag het aangepaste luchtfilter terug, paar centimeter ingekort, want het geheel is te hoog, nadat wij het Accell Fuel system hebben aangebracht. De motordeksel kan niet dicht 8-(

Ook nu kan het nog niet dicht.. 8-(, net 1 cm te hoog, Er zit echter een Mr Gasket, ring tussen van 2 cm, we gaan nu maar op zoek, of we dit tussen uit kunnen laten..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten